Rólunk

Bemutatkozik a Bakeline Kft.

20 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött úgy éreztem, sokkal többet lehet adni a vásárlóknak. Ezért alapítottam meg 2021-ben a Bakeline Kft-t.

Mit is jelent a gyakorlatban a „többet adni”?

Sokszor éreztem a pályám során, hogy kevés olyan forgalmazó van, aki megérti a vásárlóit, és valódi segítséget tud nyújtani számukra, pl. egy meghibásodás esetén. Én a pályámat pékként kezdtem. A sütőüzem minden lehetséges területét végigjártam, majd 10 éves üzemvezetői tapasztalattal a hátam mögött külföldön is kipróbáltam magam. Innen már egyenes út vezetett a sütőipari gépeket forgalmazó cégek felé, ahol végül kereskedelmi igazgatóként dolgozhattam.

Ezeket a tapasztalatokat felhasználva a Bakeline Kft. szinte robbanásszerű fejlődésen ment keresztül, és mára a piac meghatározó szereplője lett.

Amikor megkérdezzük vásárlóinkat, hogy miért minket választanak, rendre ugyanaz a 3 válasz érkezik:

1. Szuper, hogy tényleg értetek hozzá és nem csak áruljátok a gépeket.
2. A gyors javítás (átlag 1-2 nap) nagyon nagy segítség
3. Utánanéztünk, és korrekt árakkal dolgoztok.

Számunkra nagy öröm ezt hallani, mert nagyon tudatos fejlesztés áll mögötte.
Azt vallom, hogy értékesítői sikereimet leginkább a hitelességemnek köszönhetem, hiszen mint szakmabeli, az általam értékesített gépeket használni is tudom. Ismerem az üzem működését legyen szó kis-, közép- vagy nagyüzemről, ezáltal értem az üzemben dolgozók gondolatmenetét, a tulajdonosok elképzeléseit.

Szerencsére ezt a szakmaiságot a gyártók is felismerték. Az induláskor 15 gyártóval dolgoztunk, de ez mára 45 fölé emelkedett. A csúcspont 2023-ban következett be, mikor a méltán népszerű Real Forni kemencék és az LP Group dagasztógépek kizárólagos forgalmazását is megkaptuk.

Mindez természetesen azt is jelenti, hogy Európa szerte részt vehetünk azokon a szakmai képzéseken, amelyek biztosítják, hogy vásárlóinkat a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni.
A Bakeline-nál vásárolni nem csupán annyit jelent, hogy magas minőségű gépekhez juthat hozzá kedvező áron.
Minden vásárlónk a Bakeline közösséghez is csatlakozik egyben, ahol kiemelt támogatást kap bármilyen felmerülő kérdésével, problémájával kapcsolatban.

A Bakeline-ra és kollégáira mindig számíthat!

Küldetésem

2021-ben elhatároztam, hogy megvalósítom az álmomat. Elindítom saját vállalkozásomat és nekivágok az útnak, melyen saját szemléletemet fogom képviselni.

Úgy gondolom, amikor egy Vevő gépet vásárol, nem csak „egy gépet vesz, hanem forgalmazót is választ” mely végigkíséri az általa értékesített termék életútját. Ebben látom a hosszú távú eredményes együttműködés titkát.

Kérjen ajánlatot!

Ajánlatot kérek