Rólam

Üdvözlöm

Juhász Imre vagyok, a Bakeline Kft ügyvezető igazgatója, 42 éves kétgyermekes édesapa.

A sütőiparral a Pesti Barnabás Élelmiszeripari középiskolában találkoztam először 1994-ben, mely találkozásból később szerelem lett.

Pályámat pékként kezdtem, a sütőüzem minden lehetséges területét végig jártam, majd 10 éves üzemvezetői tapasztalattal a hátam mögött külföldön is kipróbáltam magam. Ausztriából hazatérve egy multinacionális cég minőségbiztosítási vezetője lettem, ezáltal egy teljesen új szemszögből ismerhettem meg az élelmiszeripart.

Újabb és újabb kihívásokat keresve 2011-ben elhelyezkedtem egy magyar sütőipari gépeket forgalmazó cégnél, mint értékesítő. Rövid időn belül nyilvánvalóvá vált számomra, hogy megtaláltam az élelmiszeriparnak azt a szegmensét, melyben szakmailag kiteljesedhetek.

Három év után felkérést kaptam egy újonnan alakuló sütőipari gépkereskedő vállalkozás kereskedelmi pozíciójának betöltésére, melyet örömmel elfogadtam, majd ott karrieremet már rövid időn belül, mint kereskedelmi igazgató folytattam.

Munkám során nagy hasznát vettem az elmúlt több mint 20 év szakmai tapasztalatának és annak, hogy a ranglétrát mindehhez végig kellett járnom.

Azt vallom, értékesítői sikereimet leginkább a hitelességemnek köszönhetem, hiszen mint szakmabeli, az általam értékesített gépeket használni is tudom. Ismerem az üzem működését legyen szó kis-, -közép vagy nagyüzemről, ezáltal értem az üzemben dolgozók gondolatmenetét, a tulajdonosok elképzeléseit.

Küldetésem

2021-ben elhatároztam, hogy megvalósítom az álmomat. Elindítom saját vállalkozásomat és nekivágok az útnak, melyen saját szemléletemet fogom képviselni.

Úgy gondolom, amikor egy Vevő gépet vásárol, nem csak „egy gépet vesz, hanem forgalmazót is választ” mely végigkíséri az általa értékesített termék életútját. Ebben látom a hosszú távú eredményes együttműködés titkát.

Kérjen ajánlatot!

Ajánlatot kérek